A 15 000 m²-en fekvő erdős környezetben kialakított táborunk házaiban egyszerre 100 főt tudunk elszállásolni. Minden házban kialakításra került női, férfi zuhanyzó, női férfi WC és egy minikonyha. Egy ház négy szobával rendelkezik, egy 2 személyes, és három 6 személyes, emeletes ágyas elhelyezkedési lehetőséggel. A házakhoz tartozik egy fedett kerti kiülő és szalonna sütő, grillező. A tábor területén focizásra, labdajátékokra, sorversenyekre alkalmas műfüves kispálya található, melynek mérete 15 x 30 méter. A pályához nyitott, féloldalas lelátó tartozik, mely biztosítja a szurkolás, nézelődés lehetőségét.

A táborba rendezvény sátorral (Jurta formájában), bográcsozási lehetőséggel, játszótérrel, gyönyörű zöld övezetben várjuk a táborozni vágyó csoportokat, családokat.

Élmény táborunk elhelyezkedése nagyban segíti a kirándulás/táborszervező kollegák munkáját, hiszen a közeli programlehetőséget tárháza rendkívül gazdag lehetőséget biztosít a szabadidő színes, élménydús eltöltéséhez.

Gyűjthető élmények a teljesség igénye nélkül: Időutazás – az EMESE Parkban, Barátaink az állatok – kalandozás a Vadasparkban, Csónakkal a nádasok útjain – evezés, csónakázás a kis Dunán (Fehér Gém Üdülő), Bakancsra fel! – túrázás a Tököli Parkerdőben, Kézműves mesterségek – alkotással egybekötött bemutatása a Helytörténeti Gyűjteményben, stb.